روابط نامشروع دون زنا

روابط نامشروع دون زنا


روابط نامشروع دون زنا (غیر زنا) چیست؟

در این مقاله به بحث و بررسی در مورد روابط نامشروع دون زنا مطابق با نظریه موسسه حقوقی کیانداد توضیح دهیم. ما را همراهی کنید.

روابط نامشروع دون زنا

بر اساس ماده 637 قانون مجازات اسلامی، منظور از اعمال منافی عفت یا روابط نامشروع غیر زنا هر گونه از روابط جنسی است که در نهایت به مواقعه (رابطه جنسی) منجر نشود، مانند تقبیل (بوسیدن) و مضاجعه (هم ‌بستر شدن).

در فقه اسلامی مضاجعه میان زن و مردی که در رابطه زوجیت و زناشویی با یکدیگر نیستند، گرچه به رابطه جنسی منتهی نشود، حرام و جرم محسوب می ‌شود.

در واقع اعمال منافی عفت غیر زنا باید به صورت مادی و فیزیکی باشند. بنابراین اشاراتی که از روی شهوت به دیگری ابراز شود، در این دسته جای نمی‌گیرد. چشمک زدن، نوشتن نامه عاشقانه، لبخند شهوانی و… از جمله اشاراتی هستند که در این ماده جای ندارند. اما در صورتی که روابطی از قبیل مکالمه تلفنی و یا قدم زدن در خلوت به معاشقه (هم آغوشی) منجر شود، مشمول این ماده خواهد شد.

این ماده در مورد تمامی زنان و مردان اعمال می ‌شود. قانون‌گذار در این رابطه هیچ تفاوتی بین پیر، جوان و یا حتی مرده و زنده قائل نشده است.

مجازات رابطه غیر زنا (تقبیل و مضاجعه)

برای متخلفین عمل تقبیل و مضاجعه مجازات شلاق حداکثر تا ۹۹ ضربه در نظر گرفته خواهد شد. قانون‌گذار در این زمینه اعلام کرده است در صورتی که عمل با عنف (زور) و اکراه همراه شده باشد، برای اکراه کننده تعزیر در نظر گرفته خواهد شد که مجازات وی معمولاً ۷۵ ضربه شلاق است.

پیشنهاد ویژه کیانداد :   طرح ایرادات در دعاوی حقوقی و ضمانت اجرا

* نکته: بر اساس نکته مهمی که در سال ۱۳۲۷ در مورد ماده ۶۳۷ تصویب گردید، نمی ‌توان به ورود مرد غریبه به خانه زنی شوهردار در زمانی که همسرش حضور ندارد، بدگمان شد و آن را نامشروع دانست. زیرا ممکن است ورود این مرد با هدف دیگری انجام شده است.

سؤال: تفاوت رابطه نامشروع و رابطه نامشروع غیر زنا چیست؟

جواب: رابطه نامشروع دون زنا (غیر زنا) همان رابطه نامشروع می ‌باشد و تفاوتی با هم ندارند و مجازات آن تا حداکثر 99 ضربه شلاق می ‌باشد.

خواننده گرامی می توانید برای مشاوره تخصصی در مورد روابط نامشروع دون زنا با وکیل رابطه نامشروع موسسه حقوقی کیانداد مشاوره نمایید.

در پایان کاربران عزیز اگر هر گونه سوالی داشته باشید، می توانید از طریق تماس با ما یا صفحه پرسش و پاسخ با وکلای تهران و شهرستانها در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *